Grundvand tvinger familie hjemmefra

En familie fra Videbæk har i et halvt år boet i en lille skurvogn. Grundvand har oversvømmet deres hus, men kommunen skyder ansvaret fra sig.

Ole og Inger Marie Skov fra Videbæk befinder sig kun sjældent i deres hus i Videbæk. Til dagligt bor de i stedet i en lille husvogn på 22 kvm.

I marts måned fik ægteparret nemlig en vandskab, der tvang dem til at forlade huset. Men da gulvet blev brækket op, stod grundvandet pludselig op i hele huset.

Ægteparrets forsikringsselskab dækker ikke skaderne, da de mener, at Ringkøbing-Skjern kommune bærer ansvaret. Det samme mener familiens advokat.

Ringkøbing-Skjern Kommune afviste i maj måned, at kommunen kunne stilles til ansvar. De har i dag ikke ønsket at stille op til interview, men udtrykker, at ansvaret i sagen endnu ikke er placeret.

Både ægteparret og kommunen afventer nu en vurdering fra en syns- og skønsmand fra Teknologisk Institut. Men Ole og Inger Marie Skov har snart fået nok:

- Vi er ved at være nået dertil, hvor vi ikke kan klare mere. Man har faktisk mest lyst til bare at tage nøglen og hænge på døren og sige, det var det.

Sådan forklarede ægteparret, da TV MIDTVEST onsdag mødte dem.

 

Se indslaget om ægteparret fra Videbæk i videoen herunder.

02:07 Luk video