Grønt partnerskab: Skjern Håndbold indgår i bæredygtigt budskab

De grønne trøjer skal skabe sammenhængen mellem brandingstrategien hps erhvervsrådet og håndboldklubben.

Skjern Håndbolds grønne håndboldtrøjer skal til at tjene et formål mere end blot at vinde håndboldkampe.

Håndboldklubben har indgået et samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvor kampråbet ’Plads – Danmarks største arbejdsplads’ skal runge. Samarbejdet skal få kommunens grønne og bæredygtige budskab ud.

- Når vi indgår et partnerskab med Skjern Håndbold, er det fordi, vi ser nogle store muligheder i at udnytte et brand, som ikke bare er kendt og elsket i hele RingkøbingSkjern Kommune, men også er kendt i hele landet, siger erhvervsdirektør for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Hans Jørn Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

- Skjern Håndbold er et fyrtårn for hele vores kommune, og det er naturligvis derfor, vi har valgt at bruge Skjern Håndbold som løftestang til at fortælle om PLADS – Danmarks største arbejdsplads. Desto flere, der kender til, begejstres og fortæller om vores område, desto flere kan sprede det gode budskab, fortsætter erhvervsdirektøren.

Grønne trøjer skaber sammenhæng

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks største målt på areal, og med det kommer store, grønne og bæredygtige karrieremuligheder, skriver kommunen.

For håndboldklubben betyder det også meget at være med til at løfte dette budskab.

- Vi er i Skjern Håndbold meget opmærksomme på den grønne omstilling, som kommunen og erhvervsrådet prioriterer højt. Skjern Håndbold spiller i grønt og er kendt for #grønpower - og det bidrager til at skabe en stærk sammenhæng i brandingstrategien, siger udviklingschef, Kim Grøn Hansen.

Første gang Skjern Håndbold officielt introducerer deres fans til samarbejdet, bliver den 20. september, når klubben tørner sammen med Fredericia Håndbold.

Kampagnen ’Plads – Danmarks største arbejdsplads’ skal hjælpe erhvervslivet med at overbevise jobsøgende om, at kommunen kan være det næste skridt i deres karriere. Det gør den blandt andet ved konkret at formidle kontakten mellem de jobsøgende og virksomhederne.