Grønt partnerskab: Skjern Håndbold indgår i bæredygtigt budskab

De grønne trøjer skal skabe sammenhængen mellem brandingstrategien hps erhvervsrådet og håndboldklubben.

Erhvervsdirektør for Ringkøbing-Skjern Kommune (tv) og udviklingschef for Skjern Håndbold, Kim Grøn, glæder sig til at arbejde sammen i det nye grønne partnerskab. Foto: Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Skjern Håndbolds grønne håndboldtrøjer skal til at tjene et formål mere end blot at vinde håndboldkampe.

Håndboldklubben har indgået et samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvor kampråbet ’Plads – Danmarks største arbejdsplads’ skal runge. Samarbejdet skal få kommunens grønne og bæredygtige budskab ud.

Læs også Stor aften for Oliver og Kristian i Skjern: - Det var en vild fornemmelse

- Når vi indgår et partnerskab med Skjern Håndbold, er det fordi, vi ser nogle store muligheder i at udnytte et brand, som ikke bare er kendt og elsket i hele RingkøbingSkjern Kommune, men også er kendt i hele landet, siger erhvervsdirektør for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Hans Jørn Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

- Skjern Håndbold er et fyrtårn for hele vores kommune, og det er naturligvis derfor, vi har valgt at bruge Skjern Håndbold som løftestang til at fortælle om PLADS – Danmarks største arbejdsplads. Desto flere, der kender til, begejstres og fortæller om vores område, desto flere kan sprede det gode budskab, fortsætter erhvervsdirektøren.

Grønne trøjer skaber sammenhæng

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks største målt på areal, og med det kommer store, grønne og bæredygtige karrieremuligheder, skriver kommunen.

Læs også Skjern taber sæsonpremieren i tæt affære

For håndboldklubben betyder det også meget at være med til at løfte dette budskab.

- Vi er i Skjern Håndbold meget opmærksomme på den grønne omstilling, som kommunen og erhvervsrådet prioriterer højt. Skjern Håndbold spiller i grønt og er kendt for #grønpower - og det bidrager til at skabe en stærk sammenhæng i brandingstrategien, siger udviklingschef, Kim Grøn Hansen.

Første gang Skjern Håndbold officielt introducerer deres fans til samarbejdet, bliver den 20. september, når klubben tørner sammen med Fredericia Håndbold.

Kampagnen ’Plads – Danmarks største arbejdsplads’ skal hjælpe erhvervslivet med at overbevise jobsøgende om, at kommunen kan være det næste skridt i deres karriere. Det gør den blandt andet ved konkret at formidle kontakten mellem de jobsøgende og virksomhederne.