Gammel kending stoppet af politiet: Fik beslaglagt sin bil

Politiet stoppede i nat en 67-årig mand, der kørte uden kørekort og med alkohol i blodet. Manden er tidligere kendt af politiet og fik derfor beslaglagt sin bil.

Spiritus i blodet, kørsel uden kørekort og ingen nummerplade på bilen. Det er nogle af de ting, en 67-årig mand fra Hemmet blev sigtet for i nat.

quoteNår han både er spirituspåvirket og kører uden kørekort i en uregistreret bil, kan det få konsekvenser for ham selv og alle andre.

Lasse Ivanøe, politikommissær, lokalpolitiet i Ringkøbing. 

Manden blev stoppet af politiet på Kirkehøjvej ved Nørre Bork omkring klokken halv et. Bilen blev kørt uden nummerplade på, og da politiet bad om at se mandens kørekort, kunne han fortælle, at han ikke havde et, da det var blevet frakendt.

Politiet bad samtidig manden om at puste i et alkometer, og det viste sig, at manden var påvirket af alkohol.

Den 67-årige mand er en gammel kending af politiet, og det er nogle af de samme sager, han tidligere er blevet stoppet for. Derfor valgte politiet at konfiskere bilen.

- Når det er en, der har gjort det her mange gange, så er det på tide, vi tager hans bil. Når han både er spirituspåvirket og kører uden kørekort i en uregistreret bil, kan det få konsekvenser for ham selv og alle andre, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing, Lasse Ivanøe.

Politiet kender endnu ikke mandens promille, men alt efter hvor høj den har været, kan manden se frem til enten en bødestraf eller fængselsstraf. Ifølge politikommissæren kan manden risikere en forholdsvis hård straf, fordi han har gjort det samme flere gange.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.