Feriehusudlejer: Fantastisk dag

Sommerhusudlejere og lejere har haft en god dag, efter regering har foreslået at droppe energiforliget.

Der har i løbet af dagen været store protester mod regeringens plan om at droppe energiforliget og dermed droppe de kystnære havvindmøller. Planen var ellers, at møllerme skulle stilles op i to områder på vestkysten, men det er ikke alle, der er utrilfredse.

Flere sommerhusejere ville få møller i baghaven, hvis planen var blevet realiseret. Derfor har de og udlejerne protesteret mod de kystnære havvindmøller. Dagens nyhed faldt dermed i god jord flere steder ved Hvide Sande.

- Det er en helt fantastisk dag at vågne op og se, at de planlægger at droppe de kystnære vindmøller herude ved Hvide Sande. Årets bedste dag indtil nu må jeg sige. Lejerne kommer herop for at nyde den helt unikke og flotte natur, vi har herude, siger Karsten Fyhn, indehaver af DanWest Feriehusudlejning, Årgab.

Hvis mølle-planerne skal droppes, kræver det, at regeringen finder politisk flertal. Hos DanWest regner man med, at det vil lykkes.

- Vi ser lyst på fremtiden, når vi får sådan en melding, og så er vi også klar til at åbne op for nye investeringer, siger Karsten Fyhn.

Turistomsætningen i området ved Ringkøbing Fjord er årligt på 2,8 milliarder kroner.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Politik.