Ferieby med 250 boliger på tegnebrættet i Ringkøbing

250 boliger i en ny ferieby. Det håber ErhvervsVækst Ringkøbing at realisere i Ringkøbing.

ErhvervsVækst Ringkøbing pønser sammen med Arkitektfirmaet Bo Christensen på at lave en ferieby med plads til 250 boliger ved fjorden i Ringkøbing. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Det, der er vigtigt for mig, er, at det bliver så stort som muligt, for ellers kan vi ikke få det finansieret, siger koordinator Finn Juhl til avisen.

Feriebyen kaldes Ranonia og vil kunne huse mellem 500 og 1.000 mennesker, der året rundt kan bo i Ringkøbing by. For på tegnebrættet skal feriebyen ligge vest for rådhuset.

- Vi skal skabe det i forening med alle herude. Det skal falde ind i den gamle by, vi har, og vi vil gøre alt for at involvere alle parter, siger Finn Juhl, der ikke har til hensigt at spolere indtrykket af Ringkøbing-området som rig på natur og højt til loftet.

Finn Juhl har præsenteret projektidéen for Ringkøbing-Skjern Kommunes borgmester og kommunaldirektør, der har lovet at tage forslaget med til kommunens planafdeling.

Finn Juhls forsigtige vurdering er, at det beløber sig op i en halv milliard at realisere projektet. Læs mere om det her.