Erfaren playmaker forstærker Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing håndbold henter playmakeren Camilla Maibom i Silkeborg-Voel KFUM

I næste sæson kommer der masser af fart på Ringkøbing Håndbolds offensiv. Klubben har netop offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den 25-årige playmaker Camilla Maibom.

- Jeg har hørt meget godt om Ringkøbing Håndbold. Det virker til at være meget professionelt, og der er styr på tingene. Jeg føler, det er det rigtige for mig, og jeg håber, klubben kan skubbe mig i den rigtige retning, og at jeg kan spille mig til en stor rolle, siger Camille Maibom.

Tidligere har hun spillet i GOG, hvor hun som U18-spiller fik sin ligadebut. Siden spillede hun fire sæsoner i NFH, som hun var med til at spille i ligaen. Hun har senest spillet to sæsoner i Silkeborg-Voel, og nu venter nye udfordringer.

Hele ni spillere forlader Ringkøbing Håndbold efter denne sæson. Men det er ikke noget, der bekymrer den nye playmaker.

- Som det ser ud nu, får vi et rigtig fint hold, og det ser også ud til, vi kan kigge lidt mere op ad. Men vi skal virkelig kæmpe for de to point i hver kamp, og det bliver også en udfordring næste år. Her kan jeg bidrage med noget erfaring, men jeg vil også gerne udvikle mig personligt, og derfor har jeg valgt Ringkøbing, siger Camilla Maibom.

Cheftræner Lars Rasmussen glæder sig over tilgangen af Camilla Maibom.

- Hun er en hurtig spiller, der passer godt ind til den spillestil, vi gerne skal praktisere. Hun er en klog spiller, og hun er god til at sætte fart i spillet og skarp til at udføre det, siger Lars Rasmussen.

Lørdag spiller Ringkøbing Håndbold den sidste af to kampe mod Ajax København, som afgør, om Ringkøbing Håndbold forbliver i ligaen. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.