Emma fra 'Årgang 0' siger farvel til TV

Når TV 2 viser nye afsnit af den populære dokumentarserie 'Årgang 0' i begyndelsen af 2017, bliver det uden Emma og hendes familie fra Tarm.

(I 2013 besøgte TV MIDTVEST familien i Tarm til en snak om det at være med i dokumentarserien på 13. år. Se indslaget ovenfor.)

Efter lang tids tænkepause siger Emma Josefsen nu endeligt farvel til TV-serien "Årgang 0".

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke "Emma fra tv".

- Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun har haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, siger hendes far, Poul-Erik Josefsen til TV 2.

Allerede i maj 2015 meldte familien ud, at de ønskede at holde en pause fra programmerne efter et udfordrende år, og de var ikke med i de fire afsnit, der blev vist på TV 2 i begyndelsen af 2016.

Med helt fra starten

Familien, som udover Emma og hendes forældre Lene og Poul-Erik, også tæller Emmas to yngre brødre, Simon og Mikkel, har været med fra starten i år 2000, hvor første sæson blev vist på TV 2.

 - Det har været en kæmpe fornøjelse at følge Emma og hendes familie igennem så mange år, og vi er meget taknemmelige for, at vi har fået lov til at leve med i familiens liv.

- Vi respekterer naturligvis beslutningen, selv om vi kommer til at savne dem helt vildt, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg og tilføjer:

- Både TV 2 og danskerne holder så meget af 'Årgang 0', fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie, og Emma og hendes familie har givet os mange dejlige oplevelser, lyder det fra redaktøren.

Rachel, Stephanie og Christian vender tilbage i 2017

​De tre øvrige teenagere fra TV 2s populære Danmarkshistorie: Rachel fra Aabenraa, som p.t. er udvekslingsstudent i Argentina, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus fortsætter i serien, og seerne kan møde dem igen i begyndelsen af 2017 i helt nye afsnit.
 

Alle de tidligere sæsoner af 'Årgang 0' kan ses på TV 2 Play
 

Fakta om årgang 0:

'Årgang 0' er en dokumentarserie, som siden efteråret 1999 har fulgt fire familier i Danmark. Fire familier, som hver for sig er meget forskellige, men som har dét til fælles, at de fik et barn i begyndelsen af år 2000.

Dokumentarserien følger børnene, til de bliver voksne, og er derfor samtidig en fortælling om det danske samfund, mens det udvikler sig i begyndelsen af det 21. århundrede.

Christian i Aarhus kom først med i tv-serien i 2008 som erstatning for en af de oprindelige deltagere, Mathilde fra Østerbro.

- Både TV 2 og danskerne holder så meget af 'Årgang 0', fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie, og Emma og hendes familie har givet os mange dejlige oplevelser, lyder det fra redaktøren.
 

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Kultur.