Ekstremsvømmer må definitivt opgive at nå Sverige

Christina Hedegård har nu helt opgivet at svømme til Sverige i denne omgang. Sent fredag måtte hun afbryde turen.

Christina Hedegård fra Velling ved Ringkøbing har nu definitivt opgivet sin drøm om at svømme til Sverige.

- Så er eventyret officielt slut....for denne gang!

Sådan skriver Christina Hedegård på Facebook.

quoteMit navn står på denne tur, så næste år er det op på søhesten igen.

Christina Hedegård

- Vi og mange mange andre har gjort alt, hvad der stod i vores og deres magt, for at det måske kunne lykkedes at få projektet ført helt til mål men desværre uden held.

Fik god start

Camilla Hedegård tog de første svømmetag på den 100 kilometer lange tur fredag morgen i Asaa i Nordjylland. Planen var at nå Sverige i løbet af et par dage, men efter de første cirka 40 kilometer følte hun sig så godt svømmende, at hun regnede med at komme i mål allerede lørdag formiddag.

Natten til lørdag måtte den 43-årige ekstremsvømmer dog afbryde turen i vandet over Kattegat, da hendes følgebåd fik problemer med gearkassen. 

Fredag aften fik hun også problemer med søsyge og opkast. Målet var dog stadig at fortsætte.

Turen måtte dog senere på aftenen afbrydes, da gearkassen på følgebåden gik i stykker. Båd og besætning blev herefter trukket til Læsø. Her forsøgte hun forgæves at skaffe en anden følgebåd.

- Men kæmpe, kæmpe tak for jeres vilje til at hjælpe og alle jeres søde beskeder og handlinger, som har rørt os dybt! Især her på Læsø er vi blevet mødt af så mange mennesker, som gerne ville hjælpe, og jeg vil blot sige, at det står ikke helt skidt til med menneskeheden med alt den varme, vi er blevet mødt af - tusind tak for det, lyder det fra ekstremsvømmeren på Facebook.

Prøver igen

Svømmeturen har dog ikke været forgæves for Christina Hedegård, da den samtidig har været indsamling til Psykiatrifonden.

Fredag morgen påbegynder Christina Hedegaard en ekstrem svømmetur fra Asaa i Vendsyssel til Sverige.

- Indsamlingen har nu rundet de 45.000 kr. og fortsætter august ud, og i hvert svømmetag har jeg haft alle de mennesker, som har det svært, i tankerne og er glad og rørt over, at så mange har bakket op om indsamlingen. Her skal ligeledes rettes et stort og hjertevarmt tak!, skriver Christina Hedegård, som bestemt ikke har opgivet sin drøm.

- Eventyret skal følges til dørs...! Mit navn står på denne tur, så næste år er det op på søhesten igen, slutter hun.

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.