Ejendomsmægler: Kystmøller svækker ikke sommerhussalget

Faktisk så går det bedre end længe med sommerhussalget på Vestkysten.

Vindmøller lige ud for kysten skræmmer ikke sommerhuskøberne væk. Sådan lyder meldingen fra ejendomsmægler Alfred Berg fra Estate i Ringkøbing.

- Det er på ingen måde sådan, at salget er gået i stå, fordi møllerne kommer, siger han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Faktisk så er det, ifølge ejendomsmægleren, flere år siden, at Estate har solgt så mange sommerhuse, som det er tilfældet i første halvår af 2017.

Ingen indflydelse på salg

Sommerhussalget er jævnt fordelt over kysten – også de steder, som i fremtiden kommer til at kunne skue kystmøller i horisonten.

- Nogen har en negativ holdning til møllerne, og med rette, hvis de ligger i yderste klitrække og synes, møllerne er trælse. Men det er svært at sige, hvor meget det vil genere sommerhusejere længere tilbage nede bag klitterne. Og med det fantastiske salg, vi har haft, er det er ikke møllerne, der har holdt folk tilbage, siger han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ejendomsmæglerne har siden 2012 i salgsannoncer gjort opmærksom på risikoen for kystmøller i baghaven. Alligevel så har det altså tilsyneladende ikke skræmt sommerhuskøberne væk fra Vestkysten. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Forbrug.