Eggert strålede i Skjerns sejr over Århus Håndbold

Anders Eggert var den store spiller for Skjern, da han scorede otte mål i sejren på 29-26 over Århus Håndbold.

Anders Eggert

Onsdag aften var der topbrag om førstepladsen i mændenes bedste håndboldliga, 888 Ligaen, da Skjern Håndbold vandt 29-26 over Århus Håndbold.

Forud for kampen indtog Skjern andenpladsen, og Aarhus var på tredjepladsen. Begge hold med otte point efter fem kampe.

Skjern er fortsat det eneste hold i ligaen, der er ubesejret, og det var 910 dage siden, at Skjern sidst vandt over Aarhus.

Aarhus kom ellers bedst fra start

Aarhus tog føringen fra kampens start, og på trods af at Skjern åndede aarhusianerne i nakken første halvleg igennem, så skulle man frem til 27. minut, før Skjern-stjernen Anders Eggert fik udlignet til 11-11 på et straffekast.

Første halvleg sluttede 13-13 og bød på flere fine eksempler på håndbold, når det er bedst. Torben Petersen fra Aarhus blev halvlegens topscorer med fem mål.

Spillet bølgede jævnt frem og tilbage i anden halvleg, og styrkeforholdet mellem de to hold var meget lige.

Men Skjern har en Anders Eggert på holdet, og holdets store profil gjorde med sine otte scoringer på otte forsøg sit til at give Skjern sejren.

Med hans ottende scoring i det 56. minut til stillingen 26-23, blev der skabt et hul på tre mål ned til Aarhus.

Det var for meget for hjemmeholdet, der måtte indkassere sit andet nederlag i denne sæson og tabe kampen 29-26.

Med sejren rykker Skjern op på en foreløbig førsteplads i ligaen med ti point, mens Aarhus bliver på tredjepladsen med otte point.

HC Midtjylland tabte i Nordjylland

I Aalborg var HC Midtjylland på besøg i en kamp, der endte med en sejr til hjemmeholdet på 28-26.

Med sejren rykker ålborgenserne op på fjerdepladsen i ligaen med otte point, mens Midtjylland ligger nummer seks med seks point.

I onsdagens tredje kamp tog TTH Holstebro imod Ribe-Esbjerg. TTH løb med sejren på 33-29 og indtager nu en plads som nummer seks. Ribe ligger nummer otte efter nederlaget.