Eggert bekræfter skifte: Perspektiv for familien

Den tyske storklub Flensburg-Handewitt bekræfter på deres hjemmeside, at venstrefløjen Anders Eggert flytter tilbage til Danmark for at spille for Skjern Håndbold.

SG Flensburg-Handewitt har udsendt en pressemeddelelse, hvor både Eggert, hans træner Lubomir Vranjes og SG-bestyrelsesformand Dierk Schmäschke bekræfter Eggers skifte til Skjern Håndbold, og hvor hovedpersonen selv kommenterer beslutningen.

- Efter grundige overvejelser sammen med min familie, har jeg besluttet at flytte hjem til Danmark for at afslutte min karriere her. Med Skjern har jeg fundet en klub, der giver mig og familien et nyt perspektiv over flere år, siger Anders Eggert til Flensburg-Handewitts hjemmeside. 

Her nævnes også, at Eggert er Skjern-spiller fra sommeren 2017 på en treårig kontrakt. 

- For mig var det vigtigt at give Flensburg-Handewitt besked i god tid og dermed koncentrere mig sportsligt om mit sidste år i Flensborg. Det har både sportsligt, menneskeligt og følelsesmæssigt været en vidunderlig fase i mit liv, som jeg vil nyde til fulde i det sidste år, som jeg håber bliver med masser af mål og forhåbentlig en pokal, siger han til Flensborg-klubbens hjemmeside. 

Træner i Flensburg-Handewitt Lubomir Vranjes siger:

- Anders har helt afgørende præget holdets spil igennem det seneste årti. Vi kom begge to til klubben i 2006 og har oplevet en fantastik tid. For mig er Anders en af verdens bedste venstrefløj, og jeg glæder mig allerede til en sidste sæson med ham, lyder det fra Lubomir Vranjes.

Anders Eggert præsenteres i Skjern i morgen  kl. 11.00. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.