Eftertragtet målmandstalent valgte Skjern

Fra næste år kan Skjern Håndbold glæde sig over at have en eftertragtet målmand med på holdet.

Emil Nielsen, en ung og eftertragtet målvogter,  har skrevet under på en treårig kontrakt med Skjern Håndbold. Han er et af Danmarks største målmandstalenter, og fra juli næste år skal han vogte målet i Skjern.  
19-årige Emil Nielsen har trods adskillige tilbud fra øvrige klubber sat sin signatur på en treårig kontrakt i den vestjyske klub. Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelelse. 

- Jeg føler mig klar til at tage skridtet videre i min karriere og forfølge min drøm om at blive A-landsholdsspiller. Den drøm, tror jeg, kan realiseres i Skjern Håndbold. Jeg tror inderligt på konceptet i Skjern Håndbold og er overbevist om, at vi sammen kan hente flere medaljer til klubben, udtaler Emil Nielsen i pressemeddelelsen.

quoteJeg tror inderligt på konceptet i Skjern Håndbold og er overbevist om, at vi sammen kan hente flere medaljer til klubben.

Emil Nielsen, Håndboldmålmand

Fra Øst til Vest 

I Skjern er de stolte over, at Emil Nielsen har valgt netop dem.  

- Vi er stolte over, at endnu et dansk stortalent skifter til Skjern Håndbold. Emil Nielsen har trods sin unge alder allerede bevist, at han kan begå sig på den helt store scene. Tilgangen af Emil Nielsen passer ind i vores strategi om at have en trup-sammensætning af både nuværende og potentielle landsholdspillere, siger bestyrelsesformanden i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

Når Emil Nielsen fra næste år bliver en del af den vestjyske klub, rykker han teltpælene op og bosætter sig i Skjern.

- Størstedelen af holdet er allerede bosiddende i Skjern, og derfor var det oplagt for mig at følge trop. Jeg har boet i Aarhus hele mit liv, og føler mig klar til et nyt kapitel til sommer, fortæller Emil Nielsen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.