Efterladt: Ond drøm man ikke kan vågne fra

Onsdag aften oplevede Roma Larsen fra Tarm noget, kun de færreste kan sætte sig ind i. Hendes kæreste blev påkørt af en bil og dræbt, mens hendes eksmand er fængslet for drabet.

Roma Larsens kæreste blev onsdag aften dræbt. Efter alt at dømme var det hendes egen eks-mand, der stod bag. Derfor har hun nu både mistet sin kæreste og manden, hendes børn opfatter som deres far.

- Det er jo slet ikke til at forstå. Det er som en ond drøm, man bare ikke kan vågne af, fortæller en tydeligt chokeret Roma Larsen til TV MIDTVEST.

Da Roma Larsen blev kærester med 39-årige Peter Jensen for at par år siden, havde hun aldrig i sit liv forestillet sig, at hendes eksmand i dag skulle være anholdt for drabet på hendes nye kæreste.

- Der har jo været en del jalousi, og det har jo været svært. Jeg tror ML(eksmanden red.) følte, at hans familie blev taget fra ham. Jeg tror simpelthen det har hobet sig op inden i ham det seneste år. Men jeg havde aldrig troet det kunne ende sådan. Og jeg tror ikke, han var klar over, at det kunne ende sådan her, siger Roma Larsen.

Talte i telefon med ham, da han blev ramt

Peter Jensen blev dræbt onsdag aften, da han var på vej på tanken på cykel. Roma Larsen talte i telefon med sin kæreste, da han blev ramt af en bil.

- Peter ringede til mig og sagde, at han blev forfulgt af en bil, der lignede MLs fars bil. Jeg prøvede at slå koldt vand i blodet på ham, men så sagde han: Bilen vender rundt, og nu kommer han lige imod mig med fuld fart, så lød der et højt brag, og så døde telefonen, forklarer Roma Larsen.

Da hun kom ned på stedet, stod hendes 40-årige eksmand på stedet og stirrede tomt ud i luften.

- Jeg så ML lige efter dernede. Men den jeg så var ikke en, jeg kendte. Han så chokeret ud. Det var bare ikke det ansigt, jeg kendte. Der må være sket noget inden i ham, siger Roma Larsen og uddyber.

- Selvfølgelig er det voldsomt, det han har gjort. Og det er utilgiveligt. Men jeg vil ikke have, at folk ser ham som et sygt monster, for det er han ikke.

Hader ham ikke

Roma Larsen har mange følelser efter episoden, men had mod ML er ikke en af dem.

- Jeg har det splittet. Selvom, det er utilgiveligt det han har gjort, hader jeg ham jo ikke. Jeg prøver at passe lidt på ham, selvom jeg er enormt vred på ham, siger Roma Larsen, der især synes konsekvenserne for hendes familie er store.

- Børnene har jo ikke kun mistet Peter. De har også mistet ML nu, for jeg mødte ham kort efter mine børns fars død, så han har jo nærmest været som en far for dem.

For en familie i Tarm er tragedien total efter drabet onsdag aften

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.