Efterårsferie - tid til at slappe af med børnene

Forældrene nyder ferien næsten lige så meget som deres børn.

Efterårsferien byder på et væld af aktiviteter for børnene. 

Men hvilke aktiviteter der er tale om, er ikke altid så afgørende. For mange forældre er det mindst lige så vigtigt, at der bare er god tid til at være sammen med børnene.

Sådan lød det i hvert fald fra flere af de forældre, TV MIDTVEST mødte, da vi lagde vejen forbi forlystelsesparken Wow-Park nord for Skjern.

- Det er faktisk helt vildt dejligt bare at sidde og slappe af og se, at børnene nyder det. Vi tager det stille og roligt. Det er rart at have god tid, sagde Ellen Nielsen fra Ringkøbing.

Og netop det med god tid var også temaet for Marlene Trabjerg fra Ringkøbing.

- Det er dejligt, at man som forældre kan slappe af i ferien. Vi slapper af fra hverdagens stress og jag og nyder, at der er tid til at gøre tingene, når man har lyst. Man skal ikke gøre det skemalagt. Det er nok det, man hungrer efter i hverdagen - at have tiden sammen med sine børn, sagde hun.

Og skulle de voksne så få lyst til mere end bare at se på, var der også mulighed for det i den vestjyske forlystelse, der har flere aktiviteter oppe i træerne.

- Voksne tør jo ikke kravle i træer længere. De tænker på konsekvensen -  at man kan falde ned, men her kan man komme sikkert op i træerne, så man kan godt være barn igen på en sikker måde, sagde direktør i Wow-Park, Aage Hindhede.

 
 
Foto: Frederik Helms, TV MIDTVEST
Der er så mange arrangementer og muligheder for at blive underholdt i efterårsferien.Ved Skjern hoppede mere end 300 i dag rundt i træerne i Wow-park.Og selvom det lyder mest som noget for børn og barnlige sjæle - så sætter forældrene mindst lige så stor pris på at komme lidt ud.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Livsstil.