Dobbelt amfetaminfangst

To mænd fik i går afsløret sit amfetaminlager.

Politiet i Ringkøbing fik torsdag formiddag, omkring klokken 10, en henvendelse om en bil der kørte langsomt rundt i et villakvarter. Politiet mistænkte personerne i bilen for at planlægge indbrud, og anholdte en 24-årig mand fra Skjern og en 27-årig mand fra Ringkøbing.

Stoffer i stedet for stjålne ting

Efter anholdelsen rensagede politiet begge personers hjem, for at se om de havde tyvekoster fra indbrud liggende, men det var ikke tilfældet. I den 24-åriges hjem fandt politiet i stedet et stort lager af amfetamin. Den præcise mængde kender politiet ikke endnu, men der var over 100 gram, oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing. Den 24-årige bliver fremstillet ved retten i Herning fredag, og er sigtet for videresalg af amfetamin.

Endnu mere amfetamin

Torsdag var da også den helt store amfetamin-dag for politiet i Ringkøbing. I Hoven rensagede de en adresse på grund af mistanke om videresalg af amfetamin, og ganske rigtigt var der også bid her. Den 34-årige mand der bor på adressen havde 50 gram amfetamin liggende og indrømmede, at han også havde solgt mere. Både manden fra Skjern og manden fra Hoven er kendt af politiet i forvejen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.