DF-politiker: Besynderligt at jagte offer for børnelokker

Dennis Flydtkjær har nu stillet spørgsmål til justitsministeren om rimeligheden i, at en 15-årig, der blev offer for en børnelokker, selv er blevet gjort til skurk.

Dennis Flydtkjær, der er medlem af retsudvalget for Dansk Folkeparti, undrer sig over den sag, der har fået en ung mand fra Ringkøbing Skjern Kommune dømt for børnepornografi.

- Det er meget bemærkelsesværdigt, at en dreng, der selv har været udsat for pædofili, ender med at bliver retsforfulgt siger han.

Den unge mand fik som 15-årig tilsendt nøgenbilleder af piger under 18 år. Billederne kom fra, hvad drengen troede var en jævnaldrene pige, men som viste sig at være en voksen mand.

Manden fik drengen til at onanere til billederne, mens han optog ham på et web-cam.

Sagen blev meldt til politiet, der ikke kunne finde frem til manden. I stedet rettede de anklagen mod drengen, der blev dømt for at have de forbudte billeder på sin computer.

- Jeg går jo stærkt ind for en stram retspolitik, og at man skal jagte gerningsmænd, men i det her tilfælde er det jo lige omvendt. Her jagter man jo offeret i stedet for, og det virker meget besynderligt, sagde Dennis Flydtkjær, da han gæstede vores udsendelse tirsdag aften.

Han har nu henvendt sig til justitsminister Mette Frederiksen for at få hende til at forholde sig til sagen. 

I videoen kan du se hele interviewet med politikeren.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.