Designertøj stjålet i Ringkøbing

En stor mængde designertøj af mærket Hugo Boss blev sent tirsdag aften stjålet fra Mr. Finn S i Ringkøbing. Politiet leder efter to unge mænd.

63 par bukser og otte bomuldsbluser med v-udskæring – det var, hvad to unge mænd slap afsted med, efter et indbrud hos tøjbutikken Mr. Finn S på Nygade 20 i Ringkøbing sent tirsdag aften.
Vidner så de to mænd knuse en facaderude med et koben, og politiet kom med det samme til stedet.

- Vi er fremme fire minutter efter at vi får anmeldelsen, men da vi kommer  er mændene over alle bjerge, siger Kjeld Nedergaard, leder af efterforskningen ved Ringkøbing Politi.

De to mænd har vidst nøjagtigt, hvad de skulle gå efter, og ifølge Kjeld Nedergaard har de formentlig også lavet lidt research inden indbruddet.

- Folk skal lige nu være ekstra opmærksomme, hvis de bliver tilbudt billigt Hugo Boss tøj, for så er det formentlig de hælervarer, som er blevet stjålet i butikken. Det er så varmt, at selvom tøjet er koldt, skal man ikke røre ved det, siger Kjeld Nedergaard, leder af efterforskningen ved Ringkøbing Politi.

Atypisk påklædning kan være et spor
De to mænd vurderes begge til at være omkring tyve år, 170-180 centimeter og almindelige af bygning. Men tyvenes påklædning kan være et spor, som kan lede politiet i retning af dem.

- Den ene var iført en blå, islandsk sweater med hvidt mønster på bryst og skuldre og et bar sorte adidasbukser med hvide striber. Den anden havde en mørk dunjakke på. Det er en noget speciel tøjsammensætning, og det kan være, at at der er nogen, der kender til en person, som har netop dét tøj, siger Kjeld Nedergaard, leder af efterforskningen ved Ringkøbing Politi.

De to mænd kørte væk fra stedet i en ukendt bil, som, efter vidnernes udsagn, lød meget tunet. Bilen kørte i retning mod banegården i Ringkøbing.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.