Demonstrationer i Skjern

Der er varslet to demonstrationer i Skjern Mandag aften. Den ene er imod islamiseringen i Danmark, og den anden demonstration er imod den første.

Midt- og Vestjyllands politi oplyser, at foreningen Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD) har anmeldt og fået tilladelse til demonstration i Skjern mandag aften kl. 18.00 til 19.30 i centrum af byen med forventet fremmøde af 50 deltagere i følge arrangøren.

Samtidig har 'Skjern for mangfoldighed' anmeldt en moddemonstration, hvor arrangøren forventer at ca. 100 personer deltager. Der er givet tilladelse til de to demonstrationer, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Forventer god ro og orden

Organisationen Stop Islamiseringen af Danmark havde i februar en lignende demonstration i Silkeborg, og også her stablede en organisation en mod-demonstration på benene. Demonstrationen i Silkeborg forløb dengang uden ballade. Politert forventer, at demonstrationen i Skjern får samme forløb.

- Også denne gang er der en konstruktiv dialog om afviklingen af begge demonstrationer, som derfor forventes gennemført i god ro og orden, skriver Midt- og Vestjyllands Politi.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.