De skulle til Malaga - Konkurs sendte dem til Spjald

17 unge fodboldspillere fra Hvidovre skulle have været på træningslejr i Spanien, men en konkurs hos rejseselskabet ændrede de planer.

En gruppe unge fodboldspillere fra Hvidovre havde set frem til, at de skulle på træningslejr i Malaga i denne uge. Rejsen var betalt og alting var klar. Indtil rejseselskabet gik konkurs. 

De 85.000 kroner, som Hvidovre-klubben Rosenhøj Boldklub havde betalt for træningsrejsen, var væk, og de 17 u19-spillere havde nu ikke noget sted at tage på træningslejr. 

Det som fodboldklubben valgte at gøre var at forklare deres nød på Facebook, da de var lidt trætte af, at de ikke skulle på træningslejr. Men på træningslejr kom de nu alligevel. 

For fritidscenteret i Spjald kom dem til undsætning. Der var plads på banerne i det vestjyske i de dage, hvor Rosenhøj Boldklub gerne ville på træningslejr. 

- Det var ren og skær medlidenhed. Vi havde kapaciteten til det i de her dage. Så synes vi bare, at de skulle komme her, siger Jens Christensen, baneansvarlig for Spjald Fritidscenter. 

Det tog Rosenhøj imod med kyshånd på trods af, at det ikke kan måle sig med sydens sol. 

- Det er jo ikke Malaga, så det er naturligvis ikke, hvad vi havde forventet, men vi er evigt taknemmelige for, at vi har fået denne her mulighed, siger anføreren for u19-holdet, Sander Oliver Øverås, fra Rosenhøj Boldklub. 

Træneren af ungdomsholdet var imponeret over faciliteterne, der mødte dem, da de ankom. 

- Der er masser af baner, og vi kan selv bestemme, om vi vil spille på græs eller kunstgræs, så vi er ovenud lykkelige, siger Claus Olsson fra Rosenhøj Boldklub. 

Ungdomsholdet skal træne i Spjald i fire dage, hvorefter de tager tilbage til Sjælland.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.