Crosser-tyve stukket af på 10 hjul

Politiet i Skjern søger lige nu to mænd, der er stukket af på en firehjulet og en sekshjulet crosser, der er stjålet fra Skjern Maskinforretning.

En hundepatrulje forsøger at få færten af to mænd på 10 hjul. Klokken 19.25 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om et tyveri at to ATV'ere. 

- Et vidne har set to mænd køre rundt på to ATV'ere af mærket Polaris i Skjern by. Vi har en hundepatrulje og en indsatsleder på steder, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Allan Riis til TV Midtvest.

Den ene ATV er en sort firehjulet og den anden er en grøn sekshjulet. De er stjålet fra Skjern Maskinforretning, der ligger på Industrivej. Politiet har intet signalement af de to mænd, men de skal ikke regne med at kunne køre rundt i Skjern hele natten.

- Vi har den fordel, at der ikke er ret meget brændstof på, så vi håber de er til at støve op, siger vagtchef Allan Riis.

Politiet vil meget gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt i forbindelse med sagen. De kan kontaktes på telefon 114.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.