Cheftræner i Ringkøbing Håndbold smidt ud før tid

Mads Brandt har haft sin sidste kamp som cheftræner for Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing Håndbold, der ligger næstsidst i kvindernes håndboldliga, har med øjeblikket virkning fyret cheftræner Mads Brandt.

Klubben og Brandt var enige om at ophæve samarbejdet fra næste sæson, men klubben vurderer nu, at der er brug for en ny mand på posten med det samme.

- Mads Brandt er blevet fritstillet i sine sidste måneder som cheftræner i Ringkøbing Håndbold. Vi har vejet og vurderet, at der i de sidste vigtige kampe skal ny energi ind på cheftrænerposten. Der er masser af tro i truppen på at vi kan få de point der skal til, og vi mener at nye øjne og ny motivation kan finde de mål, der gør at vi vinder de rigtige kampe, udtaler klubbens bestyrelsesformand Lars Buhl i en pressemeddelelse.

To nye ansigter i klubben

Ny midlertidig træner bliver den tidligere HC Midtjylland-træner Morten Secher. Han har erfaring som træner i klubber som Horsens, Aalborg, Odder og senest i HC Midtjylland, og allerede 6. februar får han testet formen som ny Ringkøbing-træner. Her møder klubben HC Odense.

- Jeg er rigtig glad for, at Ringkøbing Håndbold har valgt at sætte deres lid til at jeg, i fællesskab med spillere og alle omkring holdet, kan sikre holdets forbliven i ligaen, udtaler Morten Secher.

Også på chefposten er der forandring på vej i klubben. Fra næste sæson bliver Jesper Holmsris ny chef i Ringkøbing Håndbold. Han tiltræder 1. juli på en toårig kontrakt.

Jesper Holmris har en fortid som elitespiller i Bjerringbro, og som træner har han blandt andet været hos SK Århus og trænet det kinesiske damelandshold.