Champions League: Skjern kollapsede hjemme mod tysk storklub

Skjern fulgte godt med i første halvleg, men tabte alligevel stort til Flensburg-Handewitt i Champions League.

Skjerns danske mesterhold i håndbold kunne heller ikke på hjemmebane få point mod den tyske storklub Flensburg-Handewitt i Champions League.
    
Danskerklubben fra Flensborg vandt med 31-24, og dermed har Skjern fortsat seks point i gruppe B nu for ni kampe, mens tyskerne kom på otte point.

Hektisk start med mange fejl 

Skjern fulgte med i første halvleg, men faldt helt sammen i anden halvleg.
    
I en udsolgt arena med 3200 tilskuere fik kampen en hektisk start, der mundede ud i en del fejl. Faktisk skulle der gå otte minutter, før man fik det første mål i åbent spil, da Anders Eggert udlignede til 2-2.
    

Eggert kom i det hele taget godt fra land i kampen og var en klinisk afslutter, indtil han i de sidste minutter af første halvleg havde et par afbrændere.
    
Også Thomas Mogensen markerede sig positivt i indledningen.
    
Hos tyskerne var Rasmus Lauge blændende - både som skytte og som spilfordeler, og gang på gang fandt han holdkammeraterne i gode positioner.
    
Efter de få mål i begyndelsen kom der for alvor gang i målscoringen fra det tiende minut, hvor holdene nærmest scorede på skift.
    
Skjern førte 4-2 og 5-3, mens tyskerne kom på 14-12, men det var også de eneste føringer på mere end et mål i første halvleg, som sluttede 14-13 til nordtyskerne.

Flensburg kom bedst ud til anden halvleg, og udeholdet kom foran 16-13, da den ellers stærke Skjern-keeper Emil Nielsen fumlede et afrettet skud i mål.

Lang scoringspause øgede forspring

Men Skjern udnyttede derefter en tominuttersudvisning til gæsterne til at komme tilbage på 16-16 på Thomas Mogensens scoring.
    
Sekunder efter blev Skjern selv ramt af en udvisning, og det udnyttede Flensburg klinisk til at komme på 19-16.
    
Tyskerne kom også på 20-16, inden Skjern fik stoppet en scoringspause på mere end seks minutter.
    
Særligt Kasper Søndergaard afsluttede svagt i denne periode, og i den anden ende høvlede det tyske hold bolde i kassen, så føringen blev øget til 24-17, inden Skjern tog en timeout.
    
Kampbilledet mindede meget om det, man så, da de to hold mødtes i Tyskland for tre uger siden, og denne gang kunne Skjern slet ikke gøre sig gældende i anden halvleg.
    
Flensburg øgede fra 25-20 til 29-20, inden Skjern pyntede med tre mål på stribe, men det danske hold kunne ikke afværge nederlaget på syv mål.
    


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.