Camping for singleforældre er et hit

Sommerferien kan være en udfordring, når man er aleneforælder. Men nu er der hjælp at hente på Vedersø Klit Camping.

Camping for singleforældre og deres børn! Lyder det tiltalende? Så slå et smut forbi Vedersø Klit Camping, for i denne uge er der særligt fokus på de forældre, der er alene med børnene i ferien.

- Vi kan se, at det er en god idé, og vi kan se, hvordan folk hygger sig, når vi laver små arrangementer, forklarer Tage  Gammelgaard, der ejer Vedersø Klit Camping. 

På landsplan er der omkring 186.000 enlige forældre. Men Tage Gammelgaard mener, at der manglede et tilbud til de singler, der har børnene med på ferie.

- Der bliver arrangeret så meget for singler, hvor det er fest og ballade. Men det her er mere hygge fortæller han.

Hit hos både børn og voksne

150 er lige nu på singlecamping på Vedersø Klit Camping, og det er en helt unik mulighed, mener Arne Wollesen, der sammen med datteren kommer helt fra Grenå:

- Det giver lidt mere til ferien for både mig og min datter på 11 år. Hun får hurtigt nye venner, og jeg får også hurtigt nye venner. Vi står allesammen i nogenlunde samme situation: Vi har ikke andre at tage på ferie med, og vi vil gerne ud og møde en masse nye mennesker.

Singleforældre camperer i Vedersø - og er vilde med det!

Men også børnene nyder at være sammen med ligesindede.

- Vi har jo det til fælles, at vi alle sammen har været gennem en skilsmisse. Vi kan snakke om, hvordan det gik, og man kan hjælpe, hvis nogen har det dårligt, lyder det fra Alice Høj Jensen, der kommer fra Hvidbjerg.

Der er camping for singleforældre og deres børn i Vedersø hele uge 30 med.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.