Brødre driver egen forlystelsespark: - Vi producerer trætte familier

To iværksætter-brødre har fået succes med deres udendørs legeland, WOW-park.

Aage og Jacob Hindhede er både brødre og store legebørn. Så store legebørn at de har startet deres helt egen forlystelsespark, WOW-park ved Skjern, for fem år siden.

Et udendørs legeland, der har et formål: At genskabe magien ved at lege i naturen.

- Vi producerer trætte familier. De kommer sprængfyldte af energi om morgenen, og når de forlader parken igen, så er vores succeskriterie, at børnene skal være faldet i søvn på bagsædet, inden de forlader parkeringspladsen, siger Aage Hindhede.

Jacob Hindhede følger op:

- Det er vildt godt, at det ikke er noget, der er konstrueret inde på et halgulv, hvor det er noget, vi har sat op på en eller anden bestemt måde. I naturen er alting tilfældig, lyder det.

De to brødre er tidligere springgymnaster, så de har altid været vilde med fysisk leg. 
De to brødre er tidligere springgymnaster, så de har altid været vilde med fysisk leg. 
Foto: Margit Vendelbjerg, TV MIDTVEST

35.000 gæster sidste år

Sidste år boltrede 35.000 besøgende sig i hoppenet, rutsjebaner og andre forhindringer, så derfor er der nok at se til for de to brødre, som i dag arbejder fuldtid på projektet.

Sådan har det dog ikke altid været. I begyndelsen passede de hver især deres almindelige arbejde, Jacob sin stilling hos Lego og Aage sit landbrug.

- Jeg er sådan en, når det klør, og der er en idé og en mulighed, så elsker jeg bare at gå efter den, siger Aage Hindhede.

Iværksætter-brødrenes koncept er blevet så stort et hit, at de planlægger at åbne en park mere om to år i Billund.

Fast Arbejde har besøgt de to brødre i WOW-park.