Brasiliansk profil til Ringkøbing

Ekstra ordinær opbakning fra flere virksomheder har sikret Ringkøbing Håndbold Jaqueline Anastácio.

Ringkøbing Håndbold har sikret sig den 26-årige brasilianske bagspiller Jaqueline Anastácio. Hun har underskrevet en toårig aftale med klubben.

Efter skiftet fra brasiliansk håndbold har hun spillet to sæsoner for Gjøvik i den norske liga. Senest har hun spillet i Rusland for Dinamo Volgograd.

- Hun er en utrolig dygtig spiller, der passer rigtig godt ind i den måde, vi gerne vil spille håndbold på i Ringkøbing Håndbold. Hun er en meget spændende spiller, og jeg er glad og stolt over, at hun ser gode muligheder i Ringkøbing Håndbold, siger cheftræner Allan Heine i en pressemeddelelse.

Sikret af ekstraordinær opbakning

Det er en ekstraordinær opbakning fra flere virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune, der har sikret den 26-årige brasilianer.

- Det er en helt klar strategi i Ringkøbing Håndbold, at der skal være styr på økonomien, og det kommer før alt andet. For at kunne hente en så spændende spiller som Jaqueline Anastácio til klubben har vi fået ekstra opbakning fra flere virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune, som ser de store muligheder i at markedsføre kommunen gennem Ringkøbing Håndbold, siger Kim Grøn Hansen, direktør i Ringkøbing Håndbold ApS, i en pressemeddelelse.

Med tilgangen meddeler Ringkøbing Håndbold, at truppen til den kommende sæson nu som udgangspunktet er komplet med 15 spillere.

Se brasilianerens egen hjemmeside her


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.