Boumatic flytter til Skjern

Malkeudstyrs-virksomheden Boumatic samler al produktion i Lemvigh-Müllers bygninger (se billedet) i Skjern.

Malkeudstyrs-producenten Boumatic A/S samler nu sin europæiske produktion i Lemvigh-Müllers gamle bygninger i Skjern. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Boumatic er et amerikansk firma, der lige nu har fabrik ved Varde, men pladsmangel har gjort det nødvendigt at flytte produktionen. Og valget er altså faldet på Skjern.

- For at sikre det nødvendige flow i vores produktion og fastholde produktionen i Danmark, har vi været på udkig efter nogle rammer, hvor vi kan have produktionen ét sted, siger Boumatics administrerende direktør Carsten Nielsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Tager 80 arbejdspladser med sig

Fabrikken ved Varde har i øjeblikket 60 ansatte, men virksomheden flytter også opgaver til Skjern fra Italien og USA. Det betyder, at fabrikken i alt vil beskæftige 80 medarbejdere.

Boumatic forventer at istandsætte Lemvigh-Müllers bygninger på Jernvej i starten af 2015 og påbegynde produktionen derefter.

En lille del af Lemvigh-Müllers ansatte er allerede flyttet til Randers, mens de resterende flytter til en anden adresse i Skjern.