Bil i brand efter mislykket rambuktyveri

Ukendte gerningsmænd efterlod en bil i brand efter et mislykket rambuktyveri mod en guldsmed i Videbæk.

Natten til fredag klokken 02.50 forsøgte ukendte gerningsmænd at skaffe sig adgang til en guldsmed på Søndergade 3 i Videbæk ved at køre en bil ind i butiksfacaden.

Det lykkedes dog ikke for tyvene at komme ind i guldsmeden. I forbindelse med det mislykkede rambuktyveriforsøg sprang en dør op ind til Profil Optik, der har samme indgangsparti som guldsmeden. Om gerningsmændene har været inde i butikken er endnu ukendt.

Kort efter rambuktyveriforsøget kørte gerningsmændene ned til Søndergade 71, hvor de satte ild til bilen, en Hyundai, hvorefter de forsvandt.

– Brandvæsenet blev i første omgang sendt ud til bilbranden i Søndergade, og det var først, da de kom frem, at det stod klart, hvad bilen var blevet brugt til, siger Lars Even, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Indtil videre er den udbrændte Hyundai det største spor i sagen. Ifølge politiet blev den torsdag meldt stjålet i Rønde på Djursland.

- Den efterladte Hyundai er brugsstjålet fra Østjylland. Derudover har vi formentligt noget overvågningsmateriale at gå efter, men det skal vi have set igennem. Vi er selvfølgelig interesserede i at høre fra alle folk, der kan komme med hjælp til efterforskningen, siger Lars Even.

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.