Antallet af ansatte fordobles – Hvide Sande-fabrik fanger stor kontrakt

En lukrativ aftale med Coop gør, at Amanda Seafoods fiskefabrik i Hvide Sande skal ansætte flere medarbejdere.

Der er stor glæde på fiskefabrikken på Tungevej i Hvide Sande. Der har ellers været stille, siden Knud Søndergaard Fiskeeksport blev opkøbt af Amanda Seafoods for et års tid siden, men nu får de ansatte travlt.

Faktisk får de så travlt, at der skal ansættes op mod dobbelt så mange, som der er lige nu.

Årsagen skal findes i, at Amanda Seafoods netop har indgået en lukrativ kontrakt med dagligvarekæden Coop. Det skriver Ringkøbing-Skjern Dagblad.

- Vi skal levere frisk fisk i plastbakker til kølediskene, så vi kommer til at producere store mængder hver eneste uge i Hvide Sande. Når vi kigger i krystalkuglen, kan vi se, at vi kommer til at levere til en lang række, danske forbrugere, siger direktør i Amanda Seafoods, Jesper Kold Sørensen, til Dagbladet.

 Coop, er med butikkerne Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Fakta landets største dagligvarekæde. Der er 1100 butikker fordelt over hele Danmark.

50 medarbejdere

Det er den norske koncern Insula, der står bag Amanda Seafoods. Da de sidste år købte Knud Søndergaard Fiskeriekspert, skete det med tankerne om en stor og ambitiøs vækststrategi. Det er kontrakten med Coop nu en del af.

Til at løfte denne kontrakt skal der, som nævnt, ansættes flere medarbejdere. Der har indtil nu været maksimalt 25 ansatte på én gang på fabrikken, og det tal kan stige til 50.

Amanda Seafoods


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.