Andelskasse snart klar med første filial efter 100 år

Faster Andelskasse har efter nøje overvejelser besluttet at åbne sin første filial.

Den lille knap 100 år gamle Faster Andelskasse med base i Skjern åbner sin første filial. Det skriver banken i en pressemeddelelse ifølge finanswatch.dk.

Filialen kommer til at ligge i Lem og vil have åbent to dage om ugen. Det sker på opfordring fra byens borgere.

- Vi går jo imod strømmen, når man blandt andet senest i aviserne har kunnet læse, at tre ud af fire bankfilialer er forsvundet siden 1980’erne, og at både landsdækkende banker og større lokale banker lukker flere af deres afdelinger – også i Ringkøbing-Skjern kommune, lyder det i meddelelsen.

- Vi har fundamentet til at fortsætte med at være et af de ældste og mest solide pengeinstitutter, hvis blot vi følger med tiden og er forandringsparate, siger direktør Jan Kirkensgaard.
- Vi har fundamentet til at fortsætte med at være et af de ældste og mest solide pengeinstitutter, hvis blot vi følger med tiden og er forandringsparate, siger direktør Jan Kirkensgaard.
Foto: Arkiv

Jan Kirkensgaard, direktør for Faster Andelskasse, udtaler, at det har været en stor beslutning. Når Faster Andelskasse vælger at åbne en filial, mens mange andre banker lukker filialer, viser det, at banken hverken er rusten eller kedelig efter så mange år, siger han. 

- Vi er meget bevidste om, at vi med 11 ansatte er et af Danmarks mindste pengeinstitutter, men vi er også meget bevidste om, at vi har fundamentet til at fortsætte med at være et af de ældste og mest solide pengeinstitutter, hvis blot vi følger med tiden og er forandringsparate – og det er lige netop, hvad vi er og sender signal om med dette tiltag, siger han i meddelelsen.

Faster Andelskasses nye filial i Lem har første åbningsdag den 19. januar i år.

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.