53-årig uden for livsfare efter frontalt sammenstød

Den 53-årige mand fra Holstebro-området, der tirsdag var involveret i en ulykke, hvor en 19-årig blev dræbt, er ikke længere i livsfare.

Tirsdag den 2. januar blev en 19-årig mand fra Varde-området dræbt i et frontalsammenstød med en anden personbil syd for Tarm. Den 53-årige fører af den anden bil blev fløjet med lægehelikopter til Skejby efter at have siddet fastklemt i den alvorlige ulykke, men meldes uden for livsfare. 

- Det seneste, vi har hørt, er, at han har en del brækkede knogler, men at han ikke er i kritisk tilstand, og at ikke længere er i livsfare, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing. 

De to biler kørte ifølge vidner frontalt sammen på hovedvej 11- Vardevej - tirsdag. Det var bilen med den dræbte 19-årige, der af endnu ukendte årsager svingede over i den modkørendes vejbane.
 

En 19-årig mande omkom i ulkken, da hans bil kørte frontalt sammen med en anden personbil her på hovedvej 11 syd for Tarm. 
En 19-årig mande omkom i ulkken, da hans bil kørte frontalt sammen med en anden personbil her på hovedvej 11 syd for Tarm. 
Foto: Pernille Keller Sand, TV MIDTVEST

Den 53-årige, der kommer fra Holstebro-området bliver ikke skrevet ind i en ellers trist statistik på vejene i det midt- og vestjyske. 2017 blev et sjældent blodigt år, hvor i alt 36 personer mistede livet i 32 trafikulykker i Midt- og Vestjyllands Politikreds. Det er otte personer flere end i 2016, hvor 28 personer blev dræbt i trafikken.