40 nye jobs til Ringkøbing: Skattestyrelsen udvider markant på kontoret i Vestjylland

Det er afdelingen for Skattestyrelsens bogføring af indbetalinger fra borgere og virksomheder der udvider. De nye jobs er netop slået op.

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Kan du knuse tal og smile til kunderne, så er der netop nu gode jobmuligheder i Ringkøbing. 

"Betaling" hedder afdelingen der søger 40 nye medarbejdere. Afdelingen forestår bogføring, kontering, ompostering, afstemning og debitorpleje på tværs af Skatteforvaltningens områder. 

Læs også 50 nye statslige arbejdspladser i Ringkøbing

Der er tale om både midlertidige og faste ansættelser. 

- Opgaverne, vi tilbyder, er mangeartede og vores nye medarbejdere vil komme i berøring med mange forskellige områder. Derfor er det vigtigt for os, at vores nye kolleger kommer godt fra start med en grundig introduktion. Samtidig har vi stort fokus på fortsat kompetenceudvikling. Det giver i mine øjne den bedste arbejdsglæde og det bedste arbejdsliv – og det er noget, vi vægter meget højt, siger underdirektør Helle Kisum fra Skattestyrelsen i en pressemeddelese. 

Skattestyrelsen har allerede modtaget de første ansøgninger, og stillingerne vil løbende blive besat frem mod sommer. Skulle man være interesseret i at høre mere om mulighederne, inviterer Betaling til åbent hus tirsdag den 5. februar 2019 fra kl. 17:00-19:00 på Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing. Her vil underdirektør Helle Kisum, sammen med flere ledere og medarbejdere, besvare spørgsmål om opgaverne, organisationen og arbejdsmiljøet i Betaling.

Se stillingsopslaget på Skattestyrelsens hjemmeside.

01:55

Tilbage i november 2017 ansatte SKAT 60 nye medarbejdere i Ringkøbing til at inddrive noget af den store gæld.

Luk video