11 mål fra Markussen

Onsdag meddelte han, at han forlader klubben - torsdag aften var Nikolaj Markussen med til at bombe Skjern til sejr i Gudme (arkivfoto).

Der er sikkert en del håndboldfans i Skjern, der ærgrer sig over, at Nikolaj Markussen til næste sæson forlader klubben til fordel for ligarivalerne fra Bjerringbro-Silkeborg.

Sammen med målmanden Kristoffer Laursen var Markussen nemlig stærkt medvirkende til, at Skjern Håndbold torsdag aften vandt på udebane over GOG med 27-24. Den lange bagspiller scorede 11 mål og stod også bag flere målgivende afleveringer.

Sygdom i truppen betød i øvrigt, at Skjern ikke havde de store muligheder for at skifte ud i kampen på Sydfyn. Vestjyderne havde kun 10 spillere på holdkortet - blandt dem ungdomsspilleren Emil Bergholt, der også leverede en god præstation.

Nikolaj Markussen kom til Skjern sidste sommer og når dermed kun en enkelt sæson i grønt. Da han onsdag blev præsenteret som ny Bjerringbro-Silkeborg-spiller, sagde han, at BSVs spillestil med en mere klassisk playmaker vil passe bedre til ham end Skjerns - men i kampen i Gudme havde han altså ikke de store problemer med at komme på skudhold.

Og så hører det endda med til historien, at han selv døjede med sygdom op til kampen.