1. divisionsspiller på landsholdet

Jan Pytlick har udtaget Anne Sofie Hjort fra Ringkøbing Håndbold til sin trup.

Det er normalt ligaspillere, som pryder A-landsholdet i håndbold. Men mandag udtog landstræner Jan Pytlick 20-årige Anne Sofie Hjort til sit A-landshold.

 - Det er helt vildt. Jeg har selvfølgelig drømt om at komme på landsholdet, men jeg havde overhovedet ikke drømt om, at jeg skulle på landsholdet allerede nu. Jeg er jo lige stoppet på U20 landsholdet, og jeg spiller jo i 1. division. Men jeg er helt vildt stolt over den tillid, han har til mig, siger Anne Sofie Hjort på Ringkøbing Håndbolds hjemmeside.

Læs mere om Anne Sofie Hjort HER:

Stor cadeau

Udtagelsen vækker glæde hos sportsdirektøren i Ringkøbing Håndbold.

- Det er så flot af Anne Sofie, og vi kan også være super stolte på hele Ringkøbing Håndbolds vegne. Vi har i klubben formået at være med i udviklingen, der har gjort en ambitiøs U18-spiller til A-landsholdsspiller. Det er også cadeau til hele vores trænerstab og vores træningsmiljø i Ringkøbing Håndbold, siger Jan-Ole Kristensen.

Der er første træning med A-landsholdet for Anne Sofie Hjort den 1. oktober i Aarhus.

Trine Troelsen vraget

Der er mange midt- og vestjyske spillere repræsenteret i landsholdstruppen. Men tilvalget af nye spillere har også kostet pladsen for flere rutinerede kræfter.

Blandt andet er FCM's Trine Troelsen ikke en del af truppen.

 - Jeg har fuld forståelse for, at han gerne vil prøve nogle nye af. Jeg har ikke præsteret på landsholdet under OL og det sidste mesterskab. Det er klart, at han bliver nødt til at prøve andre af, så det gør bare, at jeg må arbejde hårdt på at få niveauet fra klubholdet med over på landsholdet, siger Trine Troelsen til sporten.tv2.dk.

Se hele truppen HER:


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.