Abdalla-forsvarer: Forbløffet over dommen

Retten i Holstebro dømte torsdag bandelederen Danny Abdalla til forvaring og udvisning af Danmark for bestandig. Danny Abdallas forsvarer er forbløffet over dommen.

Bandelederen Danny Abdalla blev ved retten i Holstebro torsdag dømt til forvaring og udvisning af Danmark for bestandig.

Den 51-åriges forsvarer, Rasmus Amandusson, gik efter en fængselsdom på 3,5-4 år for de forhold, som Danny Abdalla har erkendt, og han er derfor ærgerlig over dommen.

- Den kan jo ikke fås hårdere i Danmark stort set. Vi har fået den hårdeste dom, der er. Det var ikke det, vi gik efter, og vi er lidt forbløffede over afgørelsen, siger Rasmus Amundsson til TV MIDTVEST. 

Danny Abdalla var tiltalt for i alt 36 forhold, som drejer sig om to voldtægter, skyderier, mishandling af en kvinde, narkohandel, afpresning og trusler mm.

Dommer Torben Riise udtaler, at det er en enig domsmandsret, der har taget stilling til skylden, men Danny Abdalla  valgte at anke på stedet.  

- Vi anker jo til formildelse. Der er jo en række erkendte forhold, og det betyder jo under alle omstændigheder, at min klient skal have en straf. Vi anker de forhold, som ikke er erkendt, som er de forhold, der bærer beslutningen om at idømme forvaring, siger Rasmus Amundsson.

Bandelederen, som kalder sig præsident for Den Internationale Klub, kom til Danmark i 1992, og det er tredje gang, han bliver dømt til udvisning. 

Hør, hvad forsvarer Rasmus Amundsson siger til dommen.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.