Travlt døgn for politiet

I Midt- og Vestjylland har det seneste døgn været præget af en del vold og uro.

I nat var der tumult mange steder. Blandt andet på værtshuset Målet i Viborg, hvor en mand i nat kl. kvart i tre blev slået med en billiardkø og en billiardkugle. Manden fik slag på skulder, nakke og i hovedet. En mand blev anholdt, men er løsladt igen.

Lidt senere, kl. 03.35, var den gal på Den Røde Plads i Holstebro, hvor en 20-årig mand slog en anden i hovedet med en flaske, og tilsyneladende uden der var gået et skænderi forud. Manden blev i dag  varetægtsfængslet til den 30. juli sigtet for grov vold.

I Thisted kl. 04.35 udviklede et skænderi sig i Korsgade, hvor en dansker og nogle udlændinge var blevet uenige. En 22-årig mand fra Thisted trak pludselig en sort startpistol og affyrede et par skud. Den 22-årige blev anholdt, men jurister har vurderet, at han ikke skal fremstilles i grundlovsforhør.

Også i Silkeborg måtte Midt- og Vestjyllands Politi i nat ved halv fire-tiden af sted til vold i nattelivet i midtbyen. To yngre mænd fra byen havde slået med flaske og en hjulnøgle, de blev anholdt, men løsladt igen søndag.

I dag er også en mand fra Rødkærsbro blevet fængslet i tre uger sigtet for vold mod sim samlever. Overfaldet skete lørdag eftermiddag i Rødkærsbro.

Alle dagens grundslovsforhør foregik ved retten i Herning.


Læs flere artikler fra Region Nordjylland eller i kategorien 112.