Stjal ATV til 70.000: Ejer har stadig nøglerne

Politiet mangler et stelnummer, før de kan gå videre med efterforskningen.

Et gammelt vindue har formentlig været årsagen til, at der mellem lørdag den 23. og søndag den 24. marts var indbrud på Nøddelundvej i Nøddelund tæt på Bjerringbro.

Ved indbruddet blev der stjålet en ATV – et køretøj, der kan køre i flere forskellige terræner – af mærket Yamaha til en værdi af 70.000 kroner. Det oplyser vagthavende ved Viborg Politi, Jesper Brøndum.

- Et vindue til et maskinhus er blevet brudt op på adressen, og derefter er porten til maskinhuset blevet åbnet indefra. Det er usikkert, hvordan vinduet er blevet brudt op, men ejeren siger, at det har været et gammelt vindue, så det har formentlig været nemt at trykke ind, siger Jesper Brøndum.

Stak af med køretøj – men uden nøgler

Selv om Yamaha-ATV’en, der er en sort/rød udgave af modellen 700R Special Edition på 700 kubik, ikke længere er på adressen i Nøddelund, så er der noget andet, der er – nemlig nøglerne.

Dem oplyser ejeren nemlig, at han stadig er i besiddelse af.

Mangler stelnummer

Politiets næste skridt i eftersøgningen af ATV’en går gennem stelnummeret på køretøjet. Men her melder Jesper Brøndum, at der muligvis går et stykke tid, før at det kan tastes ind i politiets system.

- Han har desværre ikke stelnummeret. Det skal fremskaffes, ellers kan vi ikke efterlyse ATV’en. For vi skal kunne bevise, at den reelt kommer fra ham. Og det er svært, når der ikke er noget, der direkte linker ham med den, fortæller vagthavende ved Viborg Politi, Jesper Brøndum.

Har du oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på telefon 114.