MidtVest Bredbånd reddet

MidtVest Bredbånd har indgået en samarbejdsaftale med Altibox

MidtVest bredbånd har været i kamp mod tiden siden 9. januar, hvor bredbåndsselskabet gik i betalingsstandsning. Efter betalingsstandsningen havde selskabet nemlig en frist indtil 9. juli, før en samarbejdspartner skulle findes, og de 10.000 bredbåndskunders fremtid kunne blive sikret.

Knap tre uger før tidsfristen udløber er det lykkedes at finde en redningsplan. Den norskejede internet- og tv-udbyder Altibox har nemlig givet MidtVest Bredbånd hånden på, at de skal samarbejde. Helt konkret betyder det, at Altibox har købt retten til at servicere MidtVest Bredbånds kunder med internet og tv. De seks el-selskaber, der står bag MidtVest Bredbånd skal stadig eje og udbygge fibernettet, mens man skal samarbejde med Altibox om salg og markedsføring. Altibox er Skandinaviens største udbyder af tjenester via fiberbredbånd.

- Altibox er en seriøs og solid samarbejdspartner, der har stor erfaring med at udvikle og levere tjenester til fibernettet. Samtidig har de seks elselskaber en stærk forankring i lokalsamfundet. Tilsammen giver det et stærkt koncept til fordel for kunderne, forklarer Flemming Poulsen, der er besyrelsesformand hos MidtVest Bredbånd.

Bestyrelsesformanden fortæller desuden, at samarbejdet kommer til at betyde fyringer blandt de 66 medarbejdere hos MidtVest Bredbånd i Holstebro.

Læs mere om MidtVest Bredbånds turbulente måneder i artiklerne herunder:

Bredbånd stopper betalinger

Økonomisk krise hos MidtVest Bredbånd

Ni fyret hos MidtVest Bredbånd 


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Erhverv.