Hospitalsenhed Vest spørger: Tager du med til Gødstrup?

Hospitalsenheden Vest går mandag i gang med at undersøge, hvilke medarbejdere der påtænker at rykke med til det nye supersygehus.

Mandag sender Hospitalsenheden Vest et spørgeskema ud til alle ansatte. Om 36 måneder skal de første patienter efter planen rykke ind på sygehuset i Gødstrup, og derfor vil hospitalsledelsen nu undersøge, hvor mange ansatte der ønsker at rykke med.

- Når vi åbner dørene til hospitalet i Gødstrup i 2020, så har vi brug for at vide, hvor mange ressourcer vi har, om vi har de rette kompetencer, og om vi har det rette antal, der skal være med til at sikre det gode forløb derude, siger Cristina Hedegaard Kildevang, der er næstformand for det øverste samarbejdsudvalg i Hospitalsenheden Vest.

Hospitalsenheden har på nuværende tidspunkt ikke et overblik over, om der eksempelvis er særlige faggrupper, der bliver udfordret. Hvis det skulle vise sig, så venter der et stykke arbejde forude.

- Så får vi en opgave i løbet af de næste år med rekruttere eller kompentenceudvikle, hvis det er det undersøgelsen viser, siger Cristina Hedegaard Kildevang.

 


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Politik.