Føler sig truet efter Facebook-joke

Debatten raser på Facebook i anden uge af lærer-lockouten. En købmand i Vridsted føler sig truet af skolelederen på Vestfjends Skole.

Sparkøbmand Morten Pedersens har i en Facebook-opdatering lavet sjov med lærerlockouten.

 - Jamen jeg kom til at skrive at efter en 14 timers arbejdsdag, overvejer jeg at lockoute mig selv resten af ugen.Hvis jeg havde været lærer, havde jeg jo egentlig arbejdet, det jeg skulle.Det var med en lille smiley bagefter, men den tror jeg ikke, folk har set, siger Morten Pedersen.

Det var egentlig bare en kæk bemærkning. Men sådan blev den ikke opfattet af lærere på Vestfjends Skole. Derfor blev Morten Pedersen ringet op af Skolelederen. Morten Pedersen føler at skolelederen truede ham:

 - Da han så også beslutter sig for, at han kunne jo finde et andet sted at handle, det kunne skolen, så synes jeg, kæden hopper lidt af.Så er jeg lige pludselig blevet rodet ind i en konflikt, som jeg i øvrigt ikke har nogen mening om, fordi jeg har ikke forstand på det, fortæller Ole Pedersen.

I Viborgkredsens Lærerforening er formand Flemming Kjeldsen overrasket over skolelederens reaktion:

 - Selvfølgelig er man gearet lidt op i en konflikt som denne, men selvfølgelig skal man have lov til at have en anden holdning til tingene, end den vi har, siger Flemming Kjeldsen.

Skolelederen fra Vestfjendsskolen har ikke ønsket at medvirke på TV/MIDT-VEST men fortæller, at han ikke har truet med boykot.Derimod forsøgt han at få Morten Pedersen til at tænke sig om en ekstra gang, inden han slår noget op på Facebook.

En købmand fra Vridsted har skrevet en opsigtsvækkende kommentar i forbindelse med lockouten

Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Samfund.