Dybt chokeret over tv-afsløring

Formanden for de midtjyske minkavlere er chokeret over de afslørende billeder, som Operation X viste i aftes. Han mener dog ikke, at der er et generelt problem.

Da tv-programmet Operation X i aftes løb over skærmen, var det en chokeret formand for Midtjysk Pelsdyravlerforening, der så med. Billederne kom bag på formand John Papsø. 

- Jeg er dybt chokeret over de billeder. Det er ubehageligt for alle at se på dyr, der lider, siger John Papsø til TV/MIDT-VEST.

I aftes var første gang, at John Papsø fik mulighed for at se billederne, der viste mange tilfælde af lidende mink. I alt 41 minkavlere havde før udsendelsen modtaget et brev, hvor de blev gjort opmærksomme på, at programmet var i besiddelse af billeder, der viste, at de overtrådte dyreværnsloven. Men John Papsø mener ikke, at udsendelsen tegner et retvisende billede af minkavlerne.

- Det er ikke et generelt billede af branchen. Det er jeg helt overbevist om. Det her er nogle enkeltstående tilfælde, og det tegner derfor et forkert billede af branchen, siger John Papsø til TV/MIDT-VEST. 

Hør John Papsøs reaktion her:


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Samfund.