De Konservative genvælger spidskandidat til regionsvalget

Det Konservative Folkeparti har genvalgt Nicolaj Bang som spidskandidat til regionsrådet i Region Midtjylland.

Tirsdag aften blev Nicolaj Bang fra Aarhus genvalgt til spidskandidat for Det Konsvervative Folkeparti til regionsrådsvalget i Region Midtjylland. 

- Jeg er stolt af at stå i spidsen for en stærk liste af konservative kandidater, siger Nicolaj Bang.

I alt stiller partiet med 22 kandidater, nr. to og tre på listen er henholdsvis Martin Jakobsen fra Silkeborg og Mette Guldberg fra Tjørring. I øjeblikket har de konservative to medlemmer af regionsrådet i form af Nicolaj Bang og Ove Nørholm fra Ikast, sidstnævnte stiller dog ikke op til valget i november.  

Nye tider efter Bent Hansen

De Konservative fik ved seneste regionsrådsvalg 29.852. Nicolaj Bang, der selv fik 3.776, tror på muligheden for at forbedre det valg især efter Bent Hansen, der ved seneste valg fik over 100 000 stemmer, har valgt at trække sig. 

quoteRegion Midtjylland har aldrig kendt andet end Bent Hansen og derfor bliver det et skæbnevalg, som kommer til at bestemme hvilken retning regionen vil bevæge sig i fremover.

Nicolaj Bang, Regionsrådsmedlem, Det Konservative Folkeparti.

- Bent Hansen har fyldt ekstremt meget i mediebilledet. Jeg har mødt mange, som har stemt på Bent Hansen, fordi han var den eneste regionsrådspolitiker de kendte, siger Nicolaj Bang.

Muligheden for en måske øget opmærksomhed fra medierne, tror den genvalgte konservative spidskandidat på, kan blive en fordel i den kommende valgkamp.

- Region Midtjylland har aldrig kendt andet end Bent Hansen og derfor bliver det et skæbnevalg, som kommer til at bestemme hvilken retning regionen vil bevæge sig i fremover. Det er et ekstremt vigtigt valg og alt kan ske, siger han.

Regionsrådsvalget finder sted samme dag som kommunalvalget, den 21. november 2017.

Kandidat liste til Regionsrådet i Regions Midtjylland Det Konsvervative Folkeparti

 


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Politik.