Barselsgaver til hel Region

Nu får alle førstegangsfødende forældre fra Aarhus til Hvide Sande tilbud om gratis fødselsforberedelse. Det skal reducere indgreb ved fødsler og skabe flere forældre, der er parate til barn.

Politikerne i Region Midtjylland har afsat 2 millioner kroner til at genindføre den længe savnede fødselsforberedelse i hele Region Midtjylland, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Fra 1. oktober får alle vordende forældre derfor samme tilbud om et gratis 4 x 2 timers fødselsforberedende kursus "En familie fødes" 23 steder i Region Midtjylland.

 - Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan give et flot og gratis tilbud til de kommende forældre i Region Midtjylland. Det er en af livets store begivenheder at stå på tærsklen til at skulle føde og blive en familie, men det er også en omstændighed, som kræver forberedte forældre. Derfor er det også i vor interesse at sikre vore kommende borgere og deres forældre den bedst mulige start på familielivet, siger Carl Johan Rasmussen, (A) fmd. for det rådgivende udvalg vedrørende hospitalsområdet.


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Samfund.