Fyringsrunde i Sparbank

Stor fyringsrunde i Sparbank. Banken, der har hovedsæde i Skive, lukker afdelinger og skriver fyresedler.

Sparbank med hovedsæde i Skive lukker nu to afdelinger og fyrer 21 medarbejdere. På et møde sent tirsdag aften blev bankens ansatte orienteret om den kritiske situation.

Filialer i Skive og Sønderborg lukkerSparbank har afdelinger over det meste af landet, og det er en filial i Skive og en filial i Sønderborg, der nu må lukke som en konsekvens af bankens besparelser. Filialen i Sønderborg har i flere år leveret utilfredsstillende resultater og er solgt til Broager Sparekasse. Nørreport-filialen i Skive lukker, og fra 1. februar vil den være en del af hovedafdelingen i Adelgade.

Medarbejdere flyttes og fyres

En del medarbejdere skal flytte til andre afdelinger eller enheder, hvis de vil blive i banken. 21 ansatte fyres uden tilbud om nyt job. Sparbank skærer også i ledergruppen, der fremover vil bestå af fem medlemmer mod otte i dag - ud over administrerende direktør Henning Hürdum. Sparbank beskæftiger i dag omkring 600 medarbejdere.

Skærer ned på aktiviteterne

Sparbank har også besluttet at drosle sine aktiviteter i Spanien ned og lukker derfor sit repræsentationskotor i Malaga. Her har banken indtil nu formidlet boliglån, men de aktiviteter skal hovedkontoret i Skive fremover varetage, og fra nu af


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Erhverv.