Ny keeper til Skive fH

Morten Jørgensen bliver ny mand i målet ved Skive fH i næste sæson.

Skive fH bliver forstærket på målmandsposten fra den næste sæson. Det er 26-årige Morten Jørgensen, som har skrevet en toårig kontrakt med klubben.

 - Morten er en dygtig målmand, som, vi forventer, kan udvikle sig yderligere hos os. Hans reaktionsevne og stil passer perfekt til vores 6-0 forsvar, og derfor er det et godt match til holdet, siger direktøren i Skive fH, Bo Tranberg, i en pressemeddelelse fra klubben.

Glæder sig til at vende hjem

Morten Jørgensen kommer fra Skjern, hvor han også har spillet i sine ungdomsår og to år som senior. Desuden har han spillet fem sæsoner i Lemvig-Thyborøn.

 - Jeg er født i Vestjylland, og jeg føler også, at det er der, jeg hører til, siger Morten Jørgensen og fortsætter:

- Jeg har hørt meget godt om klubben, og mentaliteten omkring både træning, vilje og fight passer perfekt til mig. Holdet har den helt nødvendige træningskultur for at kunne begå sig i Ligaen, hvilket de også har bevist i denne sæson. Det er vigtigt for mig den del er på plads, og derfor vil jeg også gerne være en del af Skives hold.

Profil i Odder

Målmanden bor lige nu i Århus, hvor han studerer. Han spiller lige nu i Odder Håndbold, som netop har indløst billet til kvalifikationsspillet til Ligaen.

Han starter i Skive fH den 1. juli.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.