Deltag i årets foto-konkurrence: Gør som Nina Høj og vind

Naturfotograferne vender tilbage i en ny sæson på TV MIDTVEST denne sommer, og derudover bliver der igen mulighed for, at alle kan deltage i en foto-konkurrence.

Hun er nok en smule besat af træer. Især de nøgne grene om vinteren op imod en tåget baggrund.

Kvinden bag kameraet og de smukke naturbilleder er Nina Høj fra Skive, der udover at være biolog også er en af de medvirkende i denne sæson af Naturfotograferne på TV MIDTVEST.

- Jeg har en svaghed for træer, og som biolog har jeg også lidt kendskab til, at de taler sammen og hjælper hinanden via rodnettet. Og der er jo en sjov historie, som man kan føre over på mennesker. Jeg har et stærkt bånd til naturen, siger hun.

Nina Høj elsker at tage fotos af træer.
Nina Høj elsker at tage fotos af træer.
Foto: Nina Høj, privat

Serien vender nemlig tilbage henover sommeren, og igen i år bliver der mulighed for, at I, der følger med bag skærmen, også kan prøve kræfter med naturfotografi og måske få vist resultaterne frem på tv.

Her kan du deltage i konkurrencen Naturfotograferne

Hvis siden ser lidt bar ud på nuværende tidspunkt, så er det fordi, at de billeder, der bliver indsendt, kommer til at blive vist i et galleri efterhånden som de uploades til siden.

Alle kan deltage

Mens der kun er fire deltagere i tv-programmet Naturfotograferne, er konkurrencen åben for alle, der har lyst, og vi vil gerne have billeder, der følger temaet natur i Midt- og Vestjylland. Vinderen kåres i sensommeren og præmien er vinderbilledet printet i storformat.

De fire fotografere har fanget mange forskellige motiver i naturen.
De fire fotografere har fanget mange forskellige motiver i naturen.
Foto: Mikkel Jezequel, privat

Nogle af billederne vil også blive vist i vores nyhedsudsendelser klokken 19.30 henover sommeren. Og ellers så er det bare med at følge med i programmet, som ruller over skærmen fra i aften, torsdag.

De fire deltagere i dette års udgave af Naturfotograferne.
De fire deltagere i dette års udgave af Naturfotograferne.
Foto: Rigmor Sams, TV MIDTVEST

Her kan man møde Mikkel Jezequel, der går hele vejen for at få det perfekte billede af krondyr, bæver og bladlus. Han camouflerer sig med blandt andet med mudder, så dyrene ikke kan se eller lugte ham, og bruger timer på sin passion.

- Jo længere tid, du bruger på det, desto større chancer er der for at få de gode øjeblikke, siger han.

Programmet kan altså give masser af inspiration til, hvordan man kan tage gode billeder, der kan begå sig i konkurrencen. Gamle, krogede træer, læhegn og landskaber er for eksempel det, der kendetegner Nina Højs billeder.

- Jeg kan også godt lide at fotografere mange andre ting, men jeg vender hele tiden tilbage til landskabet, siger hun.

Første afsnit af den nye sæson af Naturfotograferne kan ses i aften klokken 19.55 på TV MIDTVESTs egen kanal og lige her på tvmidtvest.dk.

Regler for konkurrencen

Tema

Naturfotograferne