Traktor væltet efter påkørsel: Hovedvej er nu åben igen

Et stykke af hovedvej 26 lidt uden for Nykøbing var tidligere på aftenen spærret af i begge retninger på grund af et færdselsuheld.

OPDATERET KLOKKEN 18:45

Vildsundvej, der tidligere har været spærret af i begge retninger, er nu igen åben for trafikken.

  Et færdselsuheld har hertil aften fundet sted på en vejstrækning lidt uden for Nykøbing. Det betyder, at et stykke af Hovedvej 26, der også er kendt som Vildsundvej, tidligere har været spærret i begge retninger.

  - Det er en personbil, der er kørt ind i en traktor bagfra, hvorefter traktoren er væltet. Vi har et vidne, der fortæller, at der ikke har været særlig meget lys på traktoren, og da der er meget tåget deroppe, har det formentlig været årsagen til påkørslen, fortæller Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

  Nærmere bestemt er det lige nord for det sted, hvor Vildsundvej møder Østermøllevej, hvor uheldet er opstået. Politi og ambulance har været på stedet, ligesom der også har været tilkaldt redningsberedskab, fordi traktoren har smidt diesel på vejen efter sammenstødet.

  Det skulle dog være fjernet helt fra vejen igen, men beredskabet vil fortsat være på stedet, indtil traktoren er fjernet. Føreren af traktoren er kørt til tjek på skadestuen, men der er ingen personer, der er kommet noget alvorligt til.

  - Man skal køre forsigtigt i området, da sigtbarheden ikke er særlig god. Der er dog åbnet helt op for trafikken igen, oplyser vagtchefen.

  Midt- og Vestjyllands Politi skal nu i de kommende dage have undersøgt uheldets omstændigheder nærmere.


  Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.