Mors-Thy snupper Skjern-profil: Bjarke Christensen skifter klub i det nye år

Mors-Thy har været på rov i regionen og kan fra den 1. januar 2020 sætte den tidligere Skjern-fløjspiller på banen.

88 kilo fordelt på 190 centimeter skal fra den 1. januar pryde venstrefløjen hos Mors-Thy Håndbold.

Den 27-årige Bjarke Christensen skifter fra Skjern Håndbold, som han har spillet mere end 350 kampe for. 

Klubskiftet blev offentliggjort på et pressemøde mandag. 

- Vi mener, at Bjarke og Mors-Thy Håndbold er et godt match, og vi er sikre på, at Bjarkes rutine fra flere hundrede liga- og internationale kampe vil være med til at løfte Mors-Thy Håndbold i den rigtige retning, udtaler Henrik Hedegaard, der er sportschef hos Mors-Thy Håndbold.

Behovet for en ny fløjspiller hos Mors-Thy Håndbol er opstået, efter Søren Nørgård blev skadet. Bjarke Christensen glæder sig til at blive en del af Mors-Thy Håndbold. 

quoteJeg er sulten efter at spille.

Bjarke Christensen, kommende Mors-Thy-spiller.

- Jeg ser Mors-Thy Håndbold som et hold i fremgang med et spændende udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Bjarke Christensen og tilføjer:

- Hallerne i Thy og på Mors kender jeg kun positivt. Det er et par gode hjemmebaner med tryk på kedlerne og med stor opbakning til klubben, hvilket tiltaler mig.

Den 27-årige fløjspiller håber på at kunne få Mors-Thy med i den rigtige ende af rækken, og at det kan blive til et slutspil for klubben.

- Jeg er sulten efter at spille, og jeg kommer til at byde ind med rutine, fight, vildskab, godt forsvarsspil og forhåbentligt masser af mål. Jeg glæder mig til at få en stor rolle i Mors-Thy Håndbold og til at have morsing- og thyboerne i ryggen, så vi sammen kan fortsætte den vilde stemning, og Bette Balkan kan forblive en berygtet hjemmebane, siger han. 

Aftalen løber frem til den 31. juni 2022.

Dog er der det forbehold i aftalen, at Skjern kan vælge at hente fløjspilleren tilbage efter sæsonen 2020/2021.

 

Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.