Mors-Thy Håndbold indgår forlig i sag om kørselsgodtgørelse

Hverken Håndboldspillerforeningen eller Mors-Thy Håndbold ønsker at oplyse grundlaget for forliget.

Der er nu sat punktum i den skattesag, som håndboldklubben Mors-Thy Håndbold har haft hængende over hovedet.

Håndboldklubben har indgået forlig med Håndboldspillerforeningen.

Det oplyser Mors-Thy Håndbold i en pressemeddelelse.

Sagen har drejet sig om kørselsgodtgørelse, som SKAT ikke ville godkende fra klubben fra 2011 til 2016. Klubben indbragte ellers sagen for Skatteankenævnet, men her fik de ikke medhold.

Her har en række medarbejdere fået forhøjet skatteindbetalinger for den nævnte periode, fordi skattefrie kørselsgodtgørelser i flere tilfælde blev ændret til ligningsmæssige kørselsfradrag.

Derfor rejste medarbejderne efterfølgende erstatningskrav over for Mors-Thy igennem Håndboldspillerforeningen, fordi de ville kompenseres for den ekstra udgift, de fik i forbindelse med tilbagebetalingen.

Det er den sag mellem Håndboldspillerforening og Mors-Thy, som der nu er indgået forlig i. Hverken Håndboldspillerforeningen eller Mors-Thy ønsker at oplyse nærmere omkring forligets indhold.

Organisationen omlagt

Under hele forhandlingsprocessen med Håndboldspillerforeningen har håndboldklubben med formanden, Johannes Søndergaard, i spidsen arbejdet med en langsigtet plan for at sikre klubbens eksistens.

Det er nu lykkedes grundet forliget.

- Mors Thy Håndbold A/S har med ”Strategi 2020” omlagt organisation og styring, og konsolideret økonomien således, at klubben er gearet til de kommende års udfordringer, påpeger Johannes Søndergaard.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.