Hærværk skabte utryghed på Mors: Knuste ruder mens beboerne sov

Politiet beder om hjælp til at opklare natligt hærværk. - Det her skal vi have stoppet, siger vagtchefen.

Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Flere morsingboer fik sig natten til torsdag noget af en forskrækkelse, da der pludselig knust ruder i deres hjem, mens de lå og sov. 

Politiet har indtil videre fået seks anmeldelser, og mønstret ser ud til at være det samme hver gang. Gerningsmanden eller gerningsmændene kastede noget mod eller gennem ruderne og forsvandt herefter i en bil.

Et af stederne så et vidne en person køre fra stedet, men det hele gik så hurtigt, at politiet ikke har et signalement at gå efter.

- Hvis der er nogen, der har set eller hørt noget, er vi meget interesserede i at høre fra dem. Det her skal vi have stoppet. Folk bliver utrygge, og ved den første anmeldelse troede beboerne først, at der blev skudt ind gennem ruden,  siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Politiet har intet videre intet bud på motivet til hærværket.

- Vi har selvfølgelig spurgt ind til det, men der er ingen, der mener, at de har et udestående med nogen, siger vagtchefen.

Oplysninger om hærværket kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Her kom anmeldelserne fra

* Den første anmeldelse kom klokken 00.08 fra Solbjerg, hvor to ruder blev knust en ukendt genstand. Her så et vidne en person køre fra stedet i en mindre bil.

 

* Klokken 02.23 kom der en anmeldelse fra Vester Assels, hvor et arbejdsspyd blev kastet gennem en rude. Beboeren hørte en bil køre væk.

 

* Klokken 02.44 var hærværket nået til Sindbjerg, hvor der blev meldt om en rude knust med en ukendt genstand.

 

* Klokken 03.16 kom der anmeldelser fra to forskellige steder i Glomstrup, hvor der begge steder blev knust en rude. Den ene blev knust med stenkast.

 

* Senere kom der endnu en anmeldelse fra en genbrugsbutik på Mors.