Forsøgte at køre ind i betjent: Politiet fandt amfetemin, knojern og tyvekoster i bilen

Fire personer blev anholdt, da politiet fredag standsede en bil i Nykøbing. I bilen fandt de blandt andet tyvekoster fra flere indbrud.

Fredag blev fire personer anholdt på Næssundvej i Nykøbing efter både at have forsøgt at stikke af fra politiet og forsøgt at påkøre en betjent.

quoteI bilen blev der fundet både lidt amfetamin, en kniv og et knojern – men også tyvekoster fra to indbrud i private hjem på Mors og i Brovst.

Karl Tange, Lokalpolitiet Thisted

- Tre mænd og en kvinde i en bil blev klokken 11.45 standset, og da en kollega så løb ud for at forsøge at komme i kontakt med føreren af bilen, så bakkede bilen mod betjenten, forklarer kriminalassistent hos lokalpolitiet i Thisted, Karl Tange.   

Den mandlige fører af bilen påkørte dog - formentlig i forsøget på at komme væk - et vejskilt, der fik bilen til at sidde fast, og politiet kunne derfor anholde alle fire passagerer i bilen. Der er tale om tre mænd og en kvinde i alderen 22-28 år, der alle kommer fra Mors.

- I bilen blev der fundet både lidt amfetamin, en kniv og et knojern – men også tyvekoster fra to indbrud i private hjem på Mors og i Brovst, forklarer kriminalassistenten.  

Står formentlig bag flere indbrud

Manden bag rattet i bilen kan se frem til flere sigtelser i sagen, for udover at forsøge at påkøre en betjent, var bilen hverken indregistreret eller forsikret, og samtidig var han påvirket. Derfor valgte politiet at konfiskere bilen på stedet.

Alle fire anholdte blev løsladt efter afhøringen, men efterforskningen fortsætter, og ifølge politiet kan især to af de fire se frem til yderligere sigtelser.

- Vi sigter to af dem for flere indbrud på Mors, der er begået tilbage i februar måned. Det er ikke sikkert, at de alle fire har noget at gøre med indbruddene. Men det skal den videre efterforskning nu vise, forklarer politiassistent hos lokalpolitiet i Thisted, Karl Tange.